H2O enzo
Voor al uw leidingwerk en sanitairoplossingen

Over ons  

 

Na ruim 10 jaar in de keukenbranche te hebben gewerkt weet ik als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen. Het uitzoeken en de uiteindelijke keuzes maken is het leuk en spannend, maar dan gaat het echte werk beginnen. De oude keuken/badkamer moet gedemonteerd worden en meestal moeten de leidingen voor water en afvoer en elektra ook verlegd worden. 

Dat wordt helaas vaak onderschat. Het moet allemaal goed gebeuren en op de juiste plaats zitten, anders loopt de installatie uitstel en brengt dat nog meer kosten met zich mee!

Door mijn jarenlange ervaring in de keukenbranche kan ik u hier uitstekend bij van dienst zijn. Ik werk samen met grote keukenzaken zoals onder andere: Brugman, Keukenkampioen, Keukenconcurrent en Piet klerkx en TKI. Hierdoor heb ik de juiste kennis opgedaan en weet ik wat voor eisen deze zaken stellen aan het leidingwerk.

Ik verzorg het aansluiten van de keuken/badkamer ná montage en indien gewenst kan ik natuurlijk ook de voorbereidingen doen. Desgewenst is ook de demontage mogelijk. Het plaatsen van de nieuwe keuken/badkamer laat ik tegenwoordig over aan de winkel zelf. Zij hebben goed getraind personeel en ook een eigen netwerk met monteurs die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes en montagekennis. 

Daarnaast is het ook mogelijk om door mij enkel apparatuur e.d te laten vervangen. Van een keukenkraan tot kookplaat of een vaatwasser, voor zeer acceptabele prijzen kom ik die bij u vervangen en neem ik de oude apparatuur gratis mee. 

Door mijn connecties met de keukenbranche kan ik ook veel apparatuur leveren tegen scherpe prijzen, altijd inclusief gratis montage!